Σύνδεση Εγγραφή

Εισοδος στο λογαριασμο

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα & Επώνυμο *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Καλάθι (Κενό Καλάθι)

Μιλήστε μαζί μας +30.24210.83083

MY SPONSORSHIP

TENNIS TEAMS COACHES

replace rackets
MY-SERVICEPLUS-GR
FREE CUSTOMIZATION

vintage-site

 

Η MANTIS Sport Greece & Cyprus σε συνεργασία με την MANTIS Sport International ευχαριστώντας τους φίλους και φίλες του τένις για την υποστήριξη τους, συνεχίζει να φέρνει για κάποιο διάστημα την πρώτη εκπληκτική γενιά ρακετών της Βρετανικής εταιρίας.

 

Με το κωδικό όνομα Vintage, οι ρακέτες της Βρετανικής εταιρίας θα πωλούνται σε προνομιακή τιμή με έκπτωση 45% διευκολύνοντας έτσι την αγορά μιας ή και περισσότερων ρακετών υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή!

 

Η Vintage σειρά της MANTIS

 

MANTIS 300 

Η βραβευμένη το Μάιο του 2011 με το “Testers’ Choice – Best Value for Money” του Advanced racket section του περιοδικού TennisHead με αρχική τιμή 144, τώρα στα 79 ευρώ

 

MANTIS 285

Η βραβευμένη τον Ιούνιο του 2012 με το “Testers’ Choice – Best for Baseliners” του Intermediate racket section με αρχική τιμή 144, τώρα στα 79 ευρώ

 

MANTIS Pro 295

H carbon ματ ρακέτα της MANTIS βραβευμένη τον Απρίλιο του 2013 με το “Testers’ Choice – Best Value for Money” του Advanced racket section του περιοδικού TennisHead, και με το τίτλο “Racquet of the Year 2013” του TennisThis USA, με αρχική τιμή 156, τώρα στα 86 ευρώ.

 

MANTIS Pro 310

H βαρύτερη έκδοση της Pro 295, εξαιρετική επιλογή για advanced παίκτες, διατηρεί την ευκινησία και είναι ελαφρώς πιο άκαμπτη και δυνατή. Με αρχική τιμή 168, τώρα στα 93 ευρώ.

 

MANTIS 265 

Ελαφριά, με άριστα κατανεμημένο βάρος και φιλική στο χέρι για γυναίκες και junior με αρχική τιμή 144, τώρα στα 79 ευρώ.

 

MANTIS 250

H πιο ελαφριά, ιδιαίτερα μαλακή χωρίς την έντονα εμπροσθοβαρή αίσθηση που έχουν παρόμοιες ρακέτες της αγοράς είναι ιδανική για τη μετάβαση από τις 26 ιντσών ρακέτες, για αρχάριες γυναίκες και juniors. Με αρχική τιμή 144, τώρα στα 79 ευρώ.

 

MANTIS Tour 305

Ιδανική αναλογία βάρους, ιδιαίτερα ευκίνητη και γλυκιά, με 95 ιντσών κεφάλι αλλά με προσεγμένη γεωμετρία που δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου μεγέθους κεφαλής. Με ομοιόμορφα κατανεμημένα τα κενά το 16Χ18 pattern που διαθέτει, δίνει περισσότερο σπιν αλλά έχει σχεδιασθεί με τέτοιο τρόπο που οπτικά να μοιάζει με 16Χ19 pattern. Με αρχική τιμή 156, τώρα στα 86 ευρώ.

 

MANTIS Tour 315

Για τους παίκτες του 18Χ20 pattern, αυτή είναι η ιδανική ρακέτα. Έχει τα στοιχεία των παλιών κλασικών ρακετών αλλά με μια σύγχρονη πιο ζωηρή απόκριση. Το ατού της είναι η ευκινησία και η ελαστικότητά της. Αν και 315 γραμμάρια χωρίς χορδή, δεν κουράζει στο ελάχιστο, αφού το ιδιαίτερα χαμηλό swingweight (αδράνεια) την κάνει ιδανική ακόμα και για καλούς club players. Με αρχική τιμή 156, τώρα στα 86 ευρώ.