Σύνδεση Εγγραφή

Εισοδος στο λογαριασμο

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα & Επώνυμο *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Καλάθι (Κενό Καλάθι)

Μιλήστε μαζί μας +30.24210.83083

MY SPONSORSHIP

TENNIS TEAMS COACHES

replace rackets
MY-SERVICEPLUS-GR
FREE CUSTOMIZATION

mantis-fotopoulos-ampot-hyatt-tennis-tournament

 

Έντονη η παρουσία της MANTIS με την επίσημη μπάλα των αγώνων την MANTIS All Court αλλά και με 3 με παίκτες της να βρίσκονται στους τελικούς. 

 

Το τουρνουά διαρκείας 2 εβδομάδων είχε απόλυτη οργανωτική επιτυχία προσελκύοντας 250 συμμετέχοντες ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν περί τα 1500 άτομα! Αξίζουν τα εύσημα στον συνεργάτη μας Δημήτρη Ίσσαρη που έκανε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσει όλους τους συμμετέχοντες.

 

mantis-all-court-official-ball-hyatt-tennis-tournament

 

Η MANTIS All Court δεν μπορούσε παρά να διακριθεί και πάλι με τις επιδόσεις της. Μάλιστα εμείς στη MANTIS-Sport Ελλάδας-Κύπρου ανταποκριθήκαμε στο έκδηλο ενδιαφέρον για τη μπάλα και αφιερώσαμε στο τελευταίο 3ήμερο των αγώνων ειδική έκπτωση στη MANTIS All Court που τελικά απέδειξε ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλα τα επίπεδα παικτών.

 

mantis-bag-hyatt-tennis-tournament

 

Με έντονη την αγωνιστική της παρουσία καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά με τη συμμετοχή αρκετών πλέον MANTIS fans, η MANTIS εκπροσωπήθηκε επάξια με παίκτες της να φτάνουν στους τελικούς! Οι Φίλιππος Άμποτ (MANTIS Pro 295) και Κώστας Φωτόπουλος (MANTIS Tour 315) αναμετρήθηκαν στα Διπλά Ανδρών -45 με τον Φίλιππο να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και τον Κώστα τη θέση του φιναλίστ. Στα Μονά Ανδρών +45 ο Γιώργος Τσαβλακίδης (MANTIS Tour 305) κατέλαβε τη 2η θέση.

 

fotopoulos-mantis-player-hyatt-tennis-tournament

 

Με ωραίες αναμνήσεις ανανεώνουμε το ραντεβού μας και για του χρόνου με το 4th Hyatt Regency Tennis Tournament.