Σύνδεση Εγγραφή

Εισοδος στο λογαριασμο

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα & Επώνυμο *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Καλάθι (Κενό Καλάθι)

Μιλήστε μαζί μας +30.24210.83083

Η εταιρία

Η Γέννηση
Η MANTIS είναι μια νέα Βρετανική εταιρία τένις η οποία ιδρύθηκε στις αρχές του 2009 από έναν πρώην διεθνή τενίστα και προπονητή με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και βαθιά γνώση στην βιομηχανία του τένις, τον Martin Aldridge.
Μπορεί να είναι νεοεισερχόμενη στην αγορά αλλά τα μέλη της έχουν δουλέψει για μερικές από τις μεγαλύτερες τενιστικές εταιρίες και έχουν συνεργαστεί στενά με personal stringing teams για την ανάπτυξη προϊόντων. Αυτή η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα την παραγωγή ρακετών, χορδών και grips που ακόμα χρησιμοποιούνται στο ATP, WTA, PSA, WISPA και WSA Tour.

Φιλοσοφία
Οι άνθρωποι της MANTIS έχουμε συνειδητοποιήσει την απογοήτευση των αθλούμενων από το υψηλό κόστος του εξοπλισμού, ιδιαίτερα με τη σημερινή παγκόσμια κατάσταση. Έτσι η φιλοσοφία μας είναι απλή: “ανώτερης ποιότητας προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές”

Ανάπτυξη προϊόντων
Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικής απόδοσης εξοπλισμό χρησιμοποιώντας μόνο την υψηλότερη ποιότητα υλικών στη βιομηχανία. Tο advisory staff της MANTIS αποτελείται από μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους τεχνικούς ρακετών σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε μια διαδικασία που δεν βιαζόμαστε, η δική τους αξιολόγηση και ανάλυση λαμβάνεται υπόψη πριν οποιοδήποτε προϊόν βγει στην αγορά. Τέλος κάθε προϊόν της MANTIS πρέπει να περάσει από επιπλέον τεστ με καταναλωτές διαφορετικών παικτικών ικανοτήτων ώστε να διασφαλιστεί ότι πληρεί πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις. Έτσι αν κάποιο προϊόν δεν είναι όπως ακριβώς πρέπει δεν θα βγει στην παραγωγή. Το αποτέλεσμα είναι βραβευμένα προϊόντα που και δείχνουν και αποδίδουν πέραν του ανταγωνισμού.

Τι σημαίνει τεχνολογία για εμάς
Για εμάς στη MANTIS τεχνολογία σημαίνει να χρησιμοποιείς τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προϊόντα που ξεχωρίζουν από την υψηλή αισθητική τους και διακρίνονται από μια πρωτόγνωρη εμπειρία απόδοσης.
Τα cosmetics επιμελείται μια από τις καλύτερες εταιρίες γραφιστικής εξασφαλίζοντας αρμονία χρωμάτων σε όλη την σειρά προϊόντων με έμφαση ακόμα και στην ψυχολογία των χρηστών.

Τι κάνει τη MANTIS τόσο ξεχωριστή
Τελικά κάθε ένα προϊόν της MANTIS θα πρέπει να περάσει επίμονα τεστ από διαφορετικά στυλ παικτών και να ικανοποιήσει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Θα μας ήταν εύκολο να σας δελεάσουμε με πομπώδη τεχνολογικά εφευρήματα, όμως δεν το κάνουμε. Η MANTIS έχει ήδη βραβευμένα προϊόντα με εξαιρετική εμφάνιση και απόδοση.

Custom-Fit-Ready από το εργαστήριο RacketSpecialist.com
Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να σας φροντίζουμε έτσι σχεδιάσουμε με τέτοιο τρόπο τις ρακέτες μας ώστε αν χρειαστεί την τελική πινελιά να δώσει το customization ακριβώς στο δικό σας στυλ παιχνιδιού, σύμφωνα με τα πρότυπα του μοντέρνου τένις.
Η ξεχωριστή αίσθηση των ρακετών MANTIS απογειώνεται μέσα από το Exclusive Lifetime Free Customization Service. Η απόλυτα εξειδικευμένη εργασία του customization θα δώσει στη MANTIS ρακέτα σας ένα πρωτοφανές επίπεδο απόδοσης. Έτσι θα έχετε στα χέρια σας μια ρακέτα όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί. Μια MANTIS προσαρμοσμένη σε εσάς και όχι εσείς σ’ αυτή και πλεγμένη σε ένα από τα καλύτερα εργαστήρια ρακετών του πλανήτη, το RacketSpecialist.com. Όπως ακριβώς κάνουν και οι επαγγελματίες. Αποκλειστικό προνόμιο των μελών My Club για Ελλάδα και Κύπρο.

MY-SERVICEPLUS-GR

FREE CUSTOMIZATION

MANTIS-CLUB-GR

MyClub

 RDC

racketspecialist-gold-banner-side-250X400