Σύνδεση Εγγραφή

Εισοδος στο λογαριασμο

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα & Επώνυμο *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Καλάθι (Κενό Καλάθι)

Μιλήστε μαζί μας +30.24210.83083

Η νέα MANTIS 315 PS αλλάζει τα δεδομένα!

mantis315PSii center banner 890X318

 

 

Η νέα MANTIS 315 PS, της 2ης γενιάς της Βρετανικής εταιρίας, αλλάζει τα δεδομένα στις ρακέτες 315 γραμμαρίων. Θέλετε να ανεβείτε στο βάρος της ρακέτας από τα 300 στα 315 αλλά διστάζετε; Σας κούρασε η βαρύτερη ρακέτα που δοκιμάσατε; Βρείτε τη λύση με τη MANTIS 315PSii, τη νέα στιβαρή ρακέτα 315 γραμμαρίων, που συμπεριφέρεται στο χέρι σας σαν ρακέτα των 300 γραμμαρίων!

Σύμφωνα με το R&D τμήμα εταιρίας, η MANTIS 315PSII αποτελεί την απόλυτη λύση για όσους θα ήθελαν μια βαρύτερη από τα 300 γραμμάρια ρακέτα, αλλά ότι και αν δοκίμασαν τους φάνηκε βαρύ και κουραστικό.

Αν και στιβαρή στα 315 γραμμάρια η νέα μας ρακέτα συναγωνίζεται σε maneuverability ρακέτες ακόμα και 300 γραμμαρίων! 

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψετε και όμως το νέο μοντέλο με κεφαλή 100 τετρ. ιντσών έχει τόσο προσεκτικά ζυγισμένο σκελετό που δεν θα αισθάνεσθε ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα 315 γραμμαρίων.

 

Περισσότερα...

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ MANTIS

mantis xenon

 

Η MANTIS Sport Ελλάδας-Κύπρου φέρνει σε όλους τους φίλους και φίλες του τένις εκπληκτικές εκπτώσεις.

Για τους φίλους-φίλες που ξεκινάνε τώρα, τους weekend players και για όσους θέλουν μια ποιοτική, οικονομική ρακέτα, η σειρά Xenon ξεκινά μόλις από τα 44,90€. Αγοράστε μια ρακέτα graphite/fiberglass, σε τιμή που θα σας στοίχιζε μια ρακέτα αλουμινίου!

 

Περισσότερα...

MANTIS Vintage ρακέτες με 45% έκπτωση!

vintage-site

 

Η MANTIS Sport Greece & Cyprus σε συνεργασία με την MANTIS Sport International ευχαριστώντας τους φίλους και φίλες του τένις για την υποστήριξη τους, συνεχίζει να φέρνει για κάποιο διάστημα την πρώτη εκπληκτική γενιά ρακετών της Βρετανικής εταιρίας.

Περισσότερα...

Η νέα εκπληκτική γενιά ρακετών MANTIS Pro Generation II

mantis-pro-gen2

 

Η Βρετανική εταιρία παρουσιάζει τη νέα σειρά ρακετών Pro Series (generation II) με 3 μοντέλα. Όλες σχεδιάστηκαν πάνω στη φιλοσοφία της Βρετανικής εταιρίας που θέλει να συναρπάζει τους καταναλωτές με υποδειγματικά σε ποιότητα και απόδοση προιόντα.

Περισσότερα...

Η νέα σειρά ρακετών MANTIS συναρπάζει!

side-300

 

Η νέα γενιά ρακετών MANTIS δημιουργήθηκε με βάση το δικό σας feedback.
Σύμφωνα με τον Martin Aldridge (ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο της MANTIS Sport International) οι 4 νέες ρακέτες αποτελούν βελτιωμένες εκδόσεις των πετυχημένων μοντέλων της Bρετανικής εταιρίας.

Περισσότερα...