Σύνδεση Εγγραφή

Εισοδος στο λογαριασμο

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα & Επώνυμο *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Καλάθι (Κενό Καλάθι)

Μιλήστε μαζί μας +30.24210.83083

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η MANTIS Sport Greece & Cyprus είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MANTIS. Εγγύηση αποτελεί το γεγονός ότι η MANTIS είναι η επιλογή του παγκοσμίως διακεκριμένου εργαστηρίου ρακετών www.racketspecialist.com που εισάγει τη βρετανική εταιρία εξοπλισμού αθλημάτων με ρακέτα στην Ελλάδα και Κύπρο. Με την υποστήριξη του  εργαστηρίου ένας κόσμος προνομίων είναι διαθέσιμος σε κάθε χρήστη μέλος του MANTIS CLUB που έχει προμηθευτεί τη ρακέτα του από το επίσημο δίκτυο μας και σε συνδιασμό με την πλήρη υποστήριξη που παρέχουμε μας κάνει την καλύτερη επιλογή για όλους τους φίλους των αθλημάτων με ρακέτα.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
H MANTIS Sport Greece & Cyprus διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε θα τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
 Η ιστοσελίδα της MANTIS Sport Greece & Cyprus διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.
 Η MANTIS Sport Greece & Cyprus χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη κατά την επιλογή ορισμένων υπηρεσιών και υποσέλιδων του δικτυακού τόπου ΜΟΝΟ εφόσον ο χρήστης ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή κατά την εισαγωγή των στοιχείων του στις παραπάνω ιστοσελίδες.

Ασφάλεια συναλλαγών
Κάθε πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα έρχεται κρυπτογραφημένη (χρήση τεχνολογίας SSL) μέσω ασφαλούς παρόχου (server).

Αποστολή παραγγελιών
Οι παραγγελίες αποστέλονται με ACS και παραδίδονται εντός 1-2 ημερών σε όλη την Ελλάδα.
Παραγγελίες μεγάλου βάρους αποστέλονται με πρακτορείο μεταφορών μετά από συννενόηση με τον πελάτη.
H χρέωση κάθε αποστολής είναι 6 €.
 
Πολιτική ακυρώσεων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία που την παραλάβατε, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (ν. 2251/94), χωρίς να αναφέρετε τους λόγους της επιστροφής.
Παρακαλείστε, αν επιθυμείτε, να γνωστοποιήσετε τους λόγους της επιστροφής του(-ων) προϊόντος(-ων) γραπτώς (ταχυδρομείο ή e-mail) και θα σας αποσταλούν όλες οι πληροφορίες που απαιτούνται για την επιστροφή του προϊόντος σας.
Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και η MANTIS Sport Greece & Cyprus θα επιστρέψει μόνο την αρχική τιμή που καταβάλατε για το προϊόν (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής).
Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση και έτοιμα προς μεταπώληση

Εγγύηση Προϊόντων
Ολα τα προϊόντα της MANTIS έχουν την εγγύηση ποιότητας της Βρετανικής εταιρίας.
Επιπλέον η MANTIS Sport Greece & Cyprus σας δίνει εγγύηση ικανοποίησης από τη χρήση των προϊόντων της. Δείτε περισσότερα στο MY SERVICE PLUS, την πρωτοποριακή υπηρεσία μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ
Στη MANTIS σεβόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας διατηρώντας την αξία τους σταθερή σε παγκόσμιο επίπεδο, αποφεύγοντας έτσι τις συγχύσεις και παρεξηγήσεις που προκαλεί η μεγάλη διακύμανση τιμών και αποθαρρύνοντας με αυτόν τον τρόπο και την εμφάνιση fake ρακετών.
Τα προϊόντα μας έχουν βραβευθεί διεθνώς με τη διάκριση “Best Value For Money”

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • Αντικαταβολή. (Πληρώνετε στον υπάλληλο της ACS τη στιγμή που σας παραδίδει τα προϊόντα που παραγγείλατε).
  • E-Banking (Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτύου)
  • Κατάθεση  σε φυσικό τραπεζικό κατάστημα
    (Στην περίπτωση μεταφοράς χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό τα προιόντα θα αποσταλούν με την επιβεβαίωση της κατάθεσης.)
  • Πιστωτική Κάρτα.

MY-SERVICEPLUS-GR

FREE CUSTOMIZATION

MANTIS-CLUB-GR

MyClub

 RDC

racketspecialist-gold-banner-side-250X400